Jun 5, 2009

Epopeea Nimicului

Friday, June 05, 2009 Posted by The Mood Reader 4 comments
Mă bătea gândul, de ceva vreme, să-mi şterg blogul, nu de alta, dar prea mulţi cunoscuţi au început să-l citească şi nu mai puteam să scriu despre mai nimic, pentru că imediat eram asaltată cu întrebări, cicăleli & co.

Poate mă simţeam şi sufocată (ce ridicol sună) de cei 135 "fani" adunaţi graţie "magnificului" "Followers". Aşa că pe lângă schimbarea linkului, mi-am mutat scriiturile pe alt profil. Sper că aici mă vor urma doar cei ce găsesc cu adevărat plăcere în citirea blogului meu. Am renunțat, în plină glorie, la poziția din topul Zelist și la simpaticul link ce mi-a adus o exagerată recunoaștere pentru nişte gânduri amărâte, vrute şi nevrute, doar pentru că se poartă să citești bloguri frecventate de multă lume.

Recunosc că m-am cam umflat în pene de la ultimile statistici ale traficului, iar acum încerc să scap de mândria asta proastă care se ţine ca o ciumă de mine. Dar eu sunt mai rapidă. E mai bine să mă îndepărtez, cât nu m-am pierdut cu totul în apetitul pentru popularitate, ca să nu uit de ce am început să scriu. Să-mi păstrez cât se poate de intact colțișorul în care pot împărtăşi o părticică din mine, unor necunoscuţi cu nume fistichii prin cuvinte şi muzică, sau în care mă pot descărca liniștită, când simt că nu mai pot (fără să stresez persoanele dragi).

Toată acestă "renaştere" ar fi trebuit să-mi ofere acel sentiment de eliberare pe care îl căutam. De n-ar fi un mic detaliu care îmi stă precum un oscior de pește ce s-a înfipt în gingie, după ce ai mâncat o porție gustoasă, în urma căreia ai fi sătul şi mulţumit, de n-ar fi afurisitul acela de oscior. La nici o zi după ce am renunțat la adresă, cineva (care probabil îmi citea blogul) s-a hotărât să-şi însuşească vechea mea adresă şi să o transforme într-un blog, pe care care nu are nicio activitate. 

Nu pot să-mi dau seama de ce mă sâcâie atât de tare faptul ăsta. Probabil pentru că vreau să fug de responsabilități și investesc energie în toate nimicurile, în loc să fac ceva cu adevărat util şi anume să învăţ serios pentru examenele din sesiune. 

Deep Dish feat. Stevie Nicks - Dreams

4 comments:

raw said...

i am coming along for the ride.

Cristian Lisandru said...

Spor la treabă! Fain exerciţiu de sinceritate...

serrenis said...

sper sa iti fie bine de data asta...desi puf, tu esti responsabila pt relatiile cu oamenii, tu alegi sa li te deshizi sau nu...you don't have to let anyone in, if you don't want to...
te-am pupat!

Răzvan Cîmpean said...

frumos. ai fost sinceră, chiar neaşteptat de sinceră. mă bucur să fiu printre cei care te citeşte.