Feb 18, 2009

Zilele lui Făurar

Wednesday, February 18, 2009 Posted by The Mood Reader 6 comments
Azi a plouat cu noroi. Frig crunt, înghesuială pe autobuse. Toată lumea căuta să se adăpostească de vântul biciuitor. 

Am ajuns la şcoală şi m-au înveselit feţele zâmbitoare ale colegelor neobişnuit de binedispuse, ţinând cont de vremea urâtă şi de faptul că am început semestrul doi. Mi-am zis că n-are rost să rămân morocănoasă şi m-am alăturat veseliei. Apoi curs ţinut de ameţitoarea Ms. Fox. Am depus eforturi considerabile să nu adorm. M-am jucat X şi O cu o colegă și am supraviețuit până la sfârșitul celor două ore. 

Doamne, cât de frig a putut să fie astăzi! Am abandonat o serie de planuri şi am pornit spre casă. Pe drum, am poposit la Visions pentru o consultaţie. De o bună bucată de timp mă deranjau foarte tare ochii când lucram la calculator. Picăturile alea de ochi sunt cumplite. Vreme de câteva ore n-am reuşit să văd nimic de aproape. Un bătrânel din autobus a rămas perplex când l-am rugat să-mi citesacă un mesaj primit în acel moment. Reuşisem să desluşesc că e de la mama, dar nu puteam nicicum să descifrez ce conţinea. În mintea mea râdeam în hohote când mă gândeam privirea plină de stupoare a bătrânului. Mi-am făcut timp, pentru o clipă să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mă număr printre norocoşii cu o vedere destul de bună. 

Acum  frunzăresc Piaţa în căutare de job. Ceva, ceva tot o să apară. Ascult asiduu de câteva ore melodia de mai jos. Mă linişteşte. I am just where I wanna be.

Reflekt - Need To Feel Loved (Adam K & Soha Vocal Mix)
 

P.S. "I can't change the direction of the wind, but I can adjust my sails to always reach my destination."

6 comments:

Eternal Sunshine of the Spotless Mind said...

Multumesc! La fel:)!

zurliu said...

Tot e bine, în clipele ăstea chiar simţi că trăieşti :D bănuiesc că nu prea te plictiseşti.

Onics said...

e geniala melodia asta :) e una dintre melodiile mele de suflet...:-<

Eternal Sunshine of the Spotless Mind said...

:)>:D<

Anonymous said...

Bineinteles ca o sa te descurci ! o sa fiu alaturi de tine ! A.

Crazy Butterfly said...

Frumoasa melodia :) Mi-au smuls cateva zambete randurile referitoare la picaturile pentru ochi. Mi-am amintit de vremea cand am fost intr-o postura asemanatoare. As i said before: scrii superb. And don't worry. Lucurile materiale vin si pleaca, se rezolva mai devreme sau mai tarziu, insa tu ai un dar special si stabil: orice clipa o transformi intr-un moment aparte. ^^