Feb 8, 2009

Douăzeci şi unu

Sunday, February 08, 2009 Posted by The Mood Reader 13 comments
Nu azi. Ieri. 07.02.2009. Am îmbătrânit. Anii chiar au trecut pe nesimţite. De multe ori, privind în jurul meu, privind la timpul care a trecut, am impresia că nimic din tot ce-a fost n-a fost aievea, ci doar un vis sau un văl de fum.

Ziua mea de naştere a fost ceva întotdeauna ceva banal, o zi ca oricare din celelalte zile, atât că aveam parte în ziua aia de tort de ciocolată şi câteva cadouri de la ai mei.

Până anul ăsta. Anul ăsta am avut parte de o zi minunată. Parcă şi soarele mi-a zâmbit. Afară cald şi bine. Am plecat dis-de-dimineaţă cu sorămea la "shopuieli" şi a fost printre puţinele dăţi în care chiar m-am simţit bine la cumpărături. Am umblat până n-am mai putut de picioare şi am râs pe săturate. Aşa m-am bucurat s-o văd pe sis bucuroasă, mai ales că în ultima vreme a trecut prin nişte situaţii destul de deprimante. Dar lucrul care m-a bucurat cel mai tare a fost numărul de persoane care m-au sunat sau mi-au trimis mesaje să-mi ureze numai lucruri frumoase. Şi nu au fost ca până acumm urări grăbite şi mecanice. Ci urări venite din inimă. Chiar am fost copleşită cu atenţie şi inima mi s-a umplut de bucurie când am realizat că sunt atât de norocoasă că am oameni care se gândesc la mine. Atât. Nu aveam nevoie de mai mult. Doar să ştiu că s-au gândit la mine.

Acum mă ia un pic somnul, dar nu-mi permit, pentru că trebuie să mă pregătesc de ieşit în oraş cu prietenii. 

Oupiiii!

Incubus - Dig

13 comments:

Inger Cazut said...

Nu ştiu dacă reuşesc a trimite acest com... Mă chinui deja de mai bine de 30 de minute...

La mulţi ani! Să fi unică mereu şi în continuare. Să fii iubită de cine-ţi doreşti. Să nu mai ai impresia că eşti singură când în jurul tău sunt persoane ce te iubesc... Să fi sănătoasă... Să ai parte de tot ce-ţi doreşti. La mulţi ani. >:D< petrecere frumoasă.

Leah Lusch said...

La multi ani! Ma bucur ca ai avut o zi speciala :)

Sophie said...

Eu te felicit pt ca te-ai nascut in 7(unul dintre numerele mele preferate..) si ca inmultit cu 3..alt numar norocos.. 7x3= faci tu calculele;)) si ca si eu sunt nascuta in 21, si numerele astea au o insemnatate imensa!
Enjoy life!

Mugur said...

La Multi Ani fericiti si luminosi!

NiRoS said...

Hei, La multi ani ! Cu intarziere...
Frumos blog, continua tot asa !

Eternal Sunshine of the Spotless Mind said...

@Înger Căzut: Multumesc mult, draga mea!>:D<

Eternal Sunshine of the Spotless Mind said...

Multumesc tuturor de urari! :)

Small Wonders said...

la multi ani cu intarziere:)

Selena said...

happy birtdaaay!! (tot cu intarziere si eu..)

Anonymous said...

:)
La multi ani!!!

Tipa de la unşpe said...

ui... suntem nascute pe aceeasi data. numai ca eu am facut 19 in loc de 21. mai am de mancat.
asa... sa fim sanatoase si speciale.(asta ca se ne laudam putin). la multi ani cu intarziere si-ti pasez si tie toate urarile pe care le-am primit eu de ziua mea.

IlluzoricDream said...

happy birthday to you!:)

Eternal Sunshine of the Spotless Mind said...

Multumesc everybody!:*