Oct 25, 2010

Anxietăți

Monday, October 25, 2010 Posted by The Mood Reader 8 comments
Nicicum nu m-am încumetat să fac ceea ce trebuie, mi-am zis "mai am timp". Când timpul a început să se comprime, am considerat că e momentul să încep. Ăsta e modul "elegant" de-a spune că am lăsat pe ultima sută de metri ceva ce nu-mi place să fac.

Şi cum e normal, socoteala mea nu se potriveşte cu cea din târg. Nu doar aveam o senzaţie neplăcută pentru că trebuia să-mi schimb viteza (care vine însoţită de panică), ci au început să se ţeasă "iţele universului". Mai o prezenţă obligatorie la Târgul de Joburi, mai un telefon, 2, 3, 4, de la prieteni cărora li s-a făcut dor deodată să-mi audă vocea şi să stăm la poveşti, mai o vizită la spital pentru control, un pic de lene de sfârşit de săptămâmă, o vizită neaşteptată şi anunţată în ultima clipă, aşa, ca de dumnică, toate asezonate cu insomnie. Şi pleoapele îmi cer odihnă încontiuu. No biggy. Nooo!

8 comments:

haispunecinecine said...

hehe, gandeste-te cum ar fi sa nu faci nimic, sa nu ai prieteni care sa te sune etc

The Mood Reader said...

Da, există şi lucuri mai rele decât să nu-ţi duci task-urile la timp şi să faci un om foarte nemulţumit (care probabil te înjură în gând).

Omul-Ancoră said...

Ioana, calm, calm, se poate si mai rau, nu? La mine zilele de duminica sunt mult prea linistite, monotone chiar, probabil din aceasta cauza nu atrag prieteni, e bine sa-i ai.

The Mood Reader said...

Ioai, ioai, dar n-am nimic cu prietenii mei, mă bucur că îi am şi că mă caută, nu asta era ideea, ci faptul că atunci când am treabă urgentă se întâmplă tot felul de lucruri care îmi distrag atenţia sau care mă reţin de la ceea ce trebuie să fac.
Da, omul mereu vrea ce vede la altul. Eu aş vrea să am timp de zile monotone, să am timp să termin cărţile pe care le-am început, să dorm cît vreau, să mă uit la ultimile episoade apărute din serialele pe care le urmăresc, să gătesc, însă în ultima vreme s-a tras de mine în toate părţile că nici nu mai ştiu... Mă bucur că am ocupaţie, nu-i asta, dar m-am săturat de atâta imprevizibil şi haos. Oricum, it's no big deal, se rezolvă toate. Bombăneam şi eu un pic.

Omul-Ancoră said...

Eu iubesc zilele mele monotone, tocmai pentru ca sunt atat de egoista incat am nevoie de tot timpul pentru mine :D Incep si termin cartile cap-coada, gatesc, ma uita la filme de care nimeni n-a auzit si dorm.

The Mood Reader said...

It's not bad to be selfish once in a while and take care of yourself :).

Zâna said...

da nu mai vin eu in Cluj sa te bat la cap sa ne vedem?tu ce crezi;))vezi ca tre sa-mi trimiti mail cu id-ul tau:D
have a nice day,lovely voice!

The Mood Reader said...

@Zâna: Tu, copilă, tu. Dar eu am venit cu ideea să ne vedem. Numai că am avut un program tare aiurea. Am uitat de e-mail, sawy! :D. Acuşi vine.