Feb 23, 2010

Schimbări

Tuesday, February 23, 2010 Posted by The Mood Reader 5 comments
Bruște. Numeroase. Năucitoare. Agitaţie şi oboseală. Aş vrea să-i pot spune maşinăriei din capul meu "ia-ţi o vacanţă, m-am săturat de zarva asta".

Îmi fac prea multe griji pentru nişte lucruri, în esenţă, mărunte şi bineînţeles că nu m-ajută în vreun fel. Doar, vorba aceea, "worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubblegum." Şi, deşi conştientizez asta, nu pot apăsa butonul de oprire.

Material din belşug pentru rumegat. Sesiunea, stresiunea. Nopţi nedormite. Licenţa. Masterat. Viitor. Prieteni neglijaţi. Prieteni care se mută și pe care o să-i văd rar. Discuții contradictorii. Aşteptări înşelate. Daune colaterale. Alte nopţi nedormite.

Vreau cumva să ies din bulă. Din hărmălaia microuniversului meu. Vreau să mă scald în linişte şi seninătate. Am zis LINIŞTE!

 

5 comments:

ina said...

Eu nu pot sa ma bucur de "singurul lucru constant si bun din ultima perioada" din cauza ca realizez ca o sa dispara, si pare atat de mic, comparat cu alte ganduri care vin asa, in furtuna.
Asa, cam ca la tine... Viitor, griji degeaba, prieteni neglijati... Constiinta unei noi perioade, frica, poate, de schimbare.
Este GREU sa te bucuri de prezent. De clipa asta, exact asta de acum. Si acum.

ina said...

A, si chiar imi pare bine ca ai revenit :).
Rezoneaza :D

A Not So Spotless Mind said...

Glad to be back! >:D<

Mecanism Automat said...

http://www.mp3raid.com/ ...uite, de aici.

Dissolved Girl said...

empatiezez cu tine...scatterbrain