Nov 11, 2009

Decizii, decizii

Wednesday, November 11, 2009 Posted by The Mood Reader 9 comments
E aproape două şi eu încă zăbovesc în faţa calculatorului. Savurez o cană de lapte cald şi prea iubiţii mei biscuiţi de ovăz (cine are nevoie de ciocolată?).

Pare că mi-am revenit după starea de nestare ce m-a ţinut pe jar de vineri noaptea. După îndelungi sesiuni de despicat firul în patru, am ajuns la concluzia că mai bine nu. Înclinam spre răspunsul ăsta încă din ziua unu, dar acuma sunt convinsă. Mai rămâne să văd cum îmbrac mai frumosc acest "nu" şi-l servesc aşa încât să putem reveni la status quo-ul de dinainte.

După ce am îmbrăţişat momentul adevărului, m-am relaxat şi am luat somn instant. Nu dormisem mai mult de 2-3 ore pe noapte de-atunci. M-am trezit undeva pe la nouă, cu senzaţia că am dormit mai multe zile. Mi-e foarte greu să mă împac cu ideea că pentru a-mi fi mie bine, uneori, trebuie să aleg o variantă mai puţin favorabilă pentru altcineva. M-am luptat cu mine, am vrut din răsputeri să vreau, dar chiar nu am energia necesară, acum, să prefac nu în da.

9 comments:

Mecanism Automat said...

De fiecare data cand iti vei vedea doar defectele, ar fi bine sa te intorci la ce ai scris aici si sa-ti spui "Sunt responsabila si am un suflet bun...imi pasa de ce simt ceilalti, desi eu sunt cea care trebuie sa decida."

Richie said...

Hmm..you do as you feel. Sper sa-ti fie bine pe viitor. Ma mahneste insa ideea ca probabil acum ma aflu in aceeasi ipostaza ca respectivu, asteptand in orice clipa sa primesc acel "nu" frumos imbracat si o redesenare a status-quo ului

A Not So Spotless Mind said...

@Richie: Tocmai pentru ca ma gandeam la el am taraganat atata o decizie. Cred ca ar fi mai rau daca as continua sa ma mint si sa-l mint si pe el ca totul e bine, cand nu e. E o situatie in care nimeni nu e ok. Nu pot spune ca stiu exact ce simte si va simti, pentru ca, desi am trecut si eu prin asta, fiecare resimte momentul acesta in felul sau. Stiu ca decizia mea, oricat de frumoas va fi imbracata, il va rani, dar am increderea ca va intelege si vom trece peste asta. Acum aproape un an erau inversatele rolurile, eu asteptam sa primesc nu-ul din partea lui. Daca-am putea alege de cine ne indragostim... Imi pare rau ca te gasesc in situatia asta. Nici nu stiu ce-as putea sa-ti spun ca incurajare. Sper sa fii bine in viitor.

Mecanism Automat said...

E spre binele tau. Nu e vorba de egoism, te-ai gandit si la binele lui, asa e mai bine si pentru el.

Allesssia said...

:) Cat de ciudate sunt starile noastre si atat de asemanatoare!!! Eu inca ma mai gandesc la o decizie.Candva imi doream sa fiu in postura asta, acum...acum as da orice sa decida altcineva in locul meu. Probabil mi-e teama de un alt esec, insa cum ele te modeleaza ca si caracter...poate e timpul sa-mi asum niste lucruri.
Ma bucur ca tu esti ceva mai hotarata...sau cel putin asa imi dai senzatia de fiecare data cand vb pe mess sau cand iti citesc blogul.


P.S.: Cum e in casa noua?:P

Răzvan Cîmpean said...

nu cumva te minti frumos?

A Not So Spotless Mind said...

@Razvan: Nu vad de ce-as face asta.

A Not So Spotless Mind said...

@Alessia: E chiar foarte bine!:)

ina said...

Nnnnu cred ca are rost sa te sacrifici, asa... Say what you want to say :-??