Jan 16, 2009

Serenitate

Friday, January 16, 2009 Posted by The Mood Reader 8 comments
Infuzie de somn şi Portishead. Acorduri melancolice îmi fac pleopele din ce în ce mai grele. Închid ochii şi văd filmul ultimelor zile. Un film savuros ca o baie fierbinte şi un pahar de vin roşu din cea mai bună recoltă. Deschid ochii. E întuneric beznă. Sunetele de pian din camera învecinată se contopesc acum cu glasul nopţii. Somnul mă cheamă.

  Portishead - Roads
 

Fără absolut nicio legătură, un citat care mi-a plăcut deosebit de mult: "Mintea nu este un vas care trebuie umplut, ci un foc care trebuie aprins."

8 comments:

Liviu said...

am sa iti pun o intrebare si nu pot sa ma abtin .... Pot sa te consider un amic "internautic" ? asta am simtit si eu de multe ori :):):) si eu te consider deja un prieten , intr-un anumit sens al cuvantului. come on, nu o sa fie niciodata un conflict ideologic :)):))....

Este scris absolut superb, si am simtit considerabil mai mult sentiment in asta decat in poeziile mele seci.

ioana said...

Cuvantul la care m-am gandit cand am citit postul a fost "renastere"...ma bucur sa regasesc un ton mai optimist si mai constient de lucrurile bune care te inconjoara:-)
Iti multumesc pt comentariu si te mai astept

CurlyMe said...

Finally, you've got "yourself" back :). Ma bucur mult pentru tine! Te puuuuuup! Mi-e tare dor sa povestim vrute si nevrute la un ceai. :*

neydamn said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Monyk said...

I need serenity in a place where I can hide
I need serenity, nothing changes days go by
Where do we go when we just don't know
And how do we re-light the flame when it's cold
Why do we dream when our thoughts mean nothing
And when will we learn to control

Inger Cazut said...

Este dovadă de curaj să-ţi pui poza după ce te ascundeai în spatele unui balon de săpun... :D şi nu cred că aşa te simţi! Aşa eşti tu mereu! Doar că uneori soarele se mai ascunde în nori... Ca şi zâmbetul tău în anumite posturi... Mă bucur pentru tine că eşti fericită. (pot să ştiu motivul? )
şi mulţumesc. Dar numele meu nu este chiar atât de special... Al tău este... După un sfânt foarte important!

Inger Cazut said...

Mă bucur nespus de mult că eşti senină... La mine a intrat soarele într-o perdea de nori mult mai mare decât credeam. Singura mea soluţie este să vorbesc cu el şi să-i spun că de fapt eu l-am minţit în tot acest timp, că nu este adevărat că nu-l iubesc. Că din contră... Îl iubesc atât de mult încât lipsa lui a început să doară... Cam la polul opus situaţiei tale... Am ajuns la concluzia că joaca s-a terminat. Am aflat că nu-i sunt indiferentă că a crizat de m-a speriat şi pe mine când tot vorbeam cu un tip la tel... Şi că unica soluţie este o discuţie... În care voi încerca să nu manipulez...
Iar examenele merg bine. Am în weekend-uri cam 3 sau 4 boabe... Weekend-ul acesta am 3. Next one 4... Şi termin...

IlluzoricDream said...

ma bucur ca ai reusit sa vezi cat de norocoasa poti fi prin simplul fapta ca esti asa cum esti: sanatoasa, fericita cu putin! pana la urma toti suntem fericiti daca stim sa privim pe langa noi...nu?

o zi minunata!