Sep 17, 2011

Declarație

Saturday, September 17, 2011 Posted by Rapunzel , , , 2 comments
Eu mai degrabă simt că un nou an începe toamna. M-am obișnuit să asociez Septembrie cu noi începuturi, țesând planuri și vise. Poate pentru că nu de mult am ieșit de pe băncile școlii, iar pentru mine verile au fost, cel mai adesea, secetoase, pe când anii școlari / studențești au fost plini de evenimente și trăiri. 

Deși școala a rămas în urma mea, mă simt la fel de entuziasmată ca în vremurile bune. Ador atmosfera, coloratura, temperatura și apusurile de Septembrie. Alături de Aprile și Mai mi se pare cea mai potrivită lună pentru plimbare și visare.

Toaste-s ca și până acum, departe de ceea ce-mi doresc cu ardoare, dar simt că m-am resemnat cu gândul că, pentru moment, atâta poate să fie. Magia tomnatică a biruit stresul, grijile și nopțile nedormite. 

"So raise your glass if you are wrong,
in all the right ways."

2 comments:

adri said...

ufff...nu am mai trăit o toamnă așa cum descrii tu de vre-o doi-trei ani...
și da, ai dreptate, toamna poate fi plină de emoție, de...
mi-e dor!!!!!
pup la tine!

baldovin said...

Nu toamna iti place in sine. Ci plecarea la scoala, plecarea de langa parinti si incercarea aripilor in necunoscut. Poate vei ca parintii sa te iubeasca mereu la fel ca atunci cand te vad dupa cateva saptamani, cateva luni, cativa ani de absenta. Faptul ca plecatul la scoala se intampla toamna a produs o deplasare de la una spre alta.