Mar 15, 2011

Aniversare

Tuesday, March 15, 2011 Posted by Rapunzel 3 comments
Despre ce aş putea să mai vorbesc dacă nu despre job? Este tot cea ce respir de 3 luni.

Săptămâna  trecută a fost una chiar deosebit de bună, plină de entuziasm de poftă de muncă, chiar dacă duc pe picioare de mai bine de două săptămâni o frumuseţe de bronşită. Cum n-am medic de familie în Cluj, ciciu concediu medical. Dar am trecut peste neajunsul ăsta cu brio, ajutată de medicina tradițională și recomandările de la farmacie.

Făcând o mică paranteză, sunt deosebit de fericită că s-a mai încălzit. Dacă nu ar fi aşa mult praf peste tot aproape că aş fi putut simţi mirosul primelor zile de primăvară. Nu am apucat să pornesc la o plimbare îndelungată pentru a degusta atmosfera pentru că nu m-am înzdrăvenit suficient de tare. În schimb, m-am uitat în prostie la filme, despre care mi-e prea lenică să scriu.  Aşa că doar înşir o listă: "Morning Glory", "Mother and Child", "Babies" (care e de fapt documentar), "Garden State", "It's Kind Of A Funny Story", "How do you know", "Did You Hear About the Morgans?". Toate au fost foarte drăguţe, cu excepţia ultimelor două, ale căror scenarii sunt într-o mare măsură previzibile și cam lipsite de savoare.

Închizând paranteza şi revenind la job, chiar în momentul de faţă, mă simt oarecum ușurată că am trecut pragul de trimestru. Nu credeam că o să rezist. Dar am rezistat! Să ciocnim pentru următoarele trei luni!

3 comments:

The Fly said...

Mother and Child mi-a placut tare mult (fiind si fan Naomi Watts :D) dar dupa mine ar fi fost film de Oscar.

Ioana B. said...

I couldn't agree more:). Si mie mi-a placut mai mult decat nominalizarile de la Oscar.

Anonymous said...

te asteapta o surpriza la mine pe blog...