May 23, 2010

It's a Jungle Out There

Sunday, May 23, 2010 Posted by Rapunzel , 4 comments
Toothbrush
Cum nu a găsit chiriași pentru o camera rămasă liberă în casă, proprietarul o mai închiriază din când în când (fără să ne anunțe) în regim de pensiune, că deh, trebuie să-și sporească și el finanțele (nu că ar duce lipsă). Așa s-a întâmplat și azi noapte, pe la vreo 4, când s-au cazat două fete, numai nu nimereau ușa potrivită. Au încercat și ușa mea, pe care uitasem s-o încui. S-au retras speriate când m-au văzut.

După ce s-au agitat destul pe hol și pe la baie și m-au trezit cu totul, m-am dus și eu la baie să-mi potolesc setea. Chiuveta plină de pastă de dinți. Pasta părea să fie ca a mea, dar mi-am zis că nu-i mare lucru. Apoi, din curiozitate, mi-am verificat periuța. Stupoare! Era udă. O întorc pe toate fețele și constat că avea toate semnele unei utilizări recente. Nu avea cum să fie încă udă după mai bine de 8 ore de nefolosire, mă spălasem după ultima masă, undeva pe la 6-7 seara. Nu-mi dau seama cum nu le-a trecut prin minte că e interzis să folosești periuța de dinți a unui necunoscut.

Dimineața a urmat confruntarea. Scuza: "credeam că e inclusă în cazare". Hai serios! La fel cum credeați că sunt și BIC-ul, piatra ponce, șamponul, deodorant și mai alte câteva? Măi să fie, ce servicii de 10 stele ... Nu, dragelor, erau doar semne ale faptului că produsele erau utilizate de o anumită persoană. Periuța a ajuns direct la gunoi.

4 comments:

Zâna said...

de la nestiinta la tupeu..un pas urias!

ina said...

le puneam să spele veceul cu periuţele lor de dinţi... sau nu ziceam nimic, băgam peiuţa în veceu, şi le pofteam s-o mai folosească :D

ina said...

ce m-am enervat :|

A Not So Spotless Mind said...

Ar fi ceva...:D