Sep 21, 2009

Servicii de calitate

Monday, September 21, 2009 Posted by The Mood Reader 8 comments

Asta-i culmea! E a noua oară când se ia curentul în şapte zile şi asta în timp ce sunt la calculator. What is your effin' problem, you effin' incompentent dealing with electricity people? Ce anume vă împiedică să vă faceţi meseria? Seriously! Înţeleg să apară câte-o pană ocazional, dar nu ce-a fost în ultima perioadă. Nu-i destul că mi-e hârb calculatorul şi se mişcă cu viteza melcului rănit, dar de fiecare dată când se întrerupe curentul mi se resetează biosul şi începe să facă figuri.

Auzisem eu zvonul că aşa merge mai nou treaba pe aici, după ce ni s-a prăjit un televizor, iar trei zile mai târziu ni s-a dus şi lada frigorifică. Diagnosticul: scurtcircuit. Mmmda. De aşteptat, din moment ce, numai adineauri, am fost spectatoarea becului ce se agita de parcă ar fi vrut să trimită un S.O.S. Aşa a ţinut-o un minut-două în care părea să spună "Hai să jucăm ceva: Unde-i curentul? Uite curentul! Iar nu-i curentul! Uite curentul!". Iar panele astea simpatice sunt de toate formele şi culorile. Apar, ca din senin, la orice oră (deci nu vei şti când te vor lovi) şi din câte am observat eu au durat până în trei minute, sau chiar până într-o oră (în două zile). În câteva ocazii nici măcar nu mă aflam de plăcere la calculator, ci trebuia să-i tehnoredactez mamei câteva pagini din planificare. Noroc că sunt obişnuită să salvez frecvent modificările şi nu am suferit pierderi mari. Dar problema rămâne problemă. Ce-i de făcut? O analiză succintă indică o posibilă reclamaţie telefonică. Done! S-a remediat situţia? Voi ce credeţi?

8 comments:

adizzy said...

ai sunat la ei si au si raspuns woau! deobicei nu se intampla nimic, m-as mira sa se remedieze problema doar fiindca ai sunat, nu prea le pasa, cel putin celor din zona mea..recomand un ups :D pentru a nu murii de tot pc-ul..mi-e mi s-a parlit odata din cauza curentului as ca stiu ce zic :(

Lilu said...

poate ii curenteaza pe aia care n-au platit curentu'..defapt tot iti trebuie curent ca sa curentezi pe cineva..hmm...atunci poate ii gadila pana mor :))

Liviu said...

e bine ca inca mai ai simtul umorului :)):)) m-ai facut sa rad insa problema este destul de serioasa doar ca de obicei problemele astea se rezolva numai dupa amenintari repetate si violente la telefon in cazul in care raspund, eventual si molestati fizic si psihic aducandu-i cu forta la tine in casa cu un lant. Dar cum asta nu este nici legal nici uman trebuie sa stai linistita si sa vezi cum ramai fara nici un aparat prin casa. in cazul calculatorului, o cadere de tensiune poate sa dauneze decat sursei ( componenta care transforma curentul alternativ in curent continu, foarte greu de explicat si nu vreau sa te plictisesc in nici un caz, mai mult vreau sa te linistesc :P) in cazul in care locuiesti intr-o zona cu caderi dese de tensiune toata lumea recomanda un aparat care se numeste UPS ( Link ) dar care nu iti poate garanta decat ca nu se strica calculatorul ci se strica el insusi datorita varfuriloe de tensiune. Sper sa se rezolve problema, daca nu vin eu si ii bat pe toti, am facut aproximativ 2 minute de culturism ( numai gura e de mine )!!!!

P.s iti multumesc pentru comment, apreciez :P.

A Not So Spotless Mind said...

@Liviu: Multumesc pentru lamurire:">. Sunt chiar habarnista in ale electricitatii:D.

Di said...

vai si pe mine ma scoate din sarite cand se ia curentu... asa pe neasteptate.. aparent fara motiv. Cand ti-e lumea mai draga, se inchide pc`u.

Cristian Lisandru said...

Eu cred că nu s-a rezolvat sau s-a rezolvat foarte greu...

Răzvan Cîmpean said...

supernatural!

A Not So Spotless Mind said...

@Cristian: Nu, nu s-a rezolvat.