Sep 10, 2009

Cursă contra cronometru

Thursday, September 10, 2009 Posted by The Mood Reader 8 comments
Mai ştiu eu pe ce lume trăiesc? După o săptămână extenuantă (ce nu s-a terminat încă), am senzaţia că dorm şi am unul din visele acelea în care ştii că visezi, dar nu te poţi trezi.

Chiar zilele trecute am avut un episod. M-am trezit amețită și somnoroasă cu şina de la perdea lângă mine. Nu ştiu cu cine m-am războit în timpul somnului, dar cert e că, în ciuda oboselii și a faptului că dormeam adânc, am avut putere să apuc perdeaua cu picioarele şi să rup toată şina, fără măcar să mă trezesc. De fapt, colega zice că m-am ridicat un minut, am întrebat unde e perdeaua şi m-am culcat la loc.

Dimineața nu ştiam dacă să râd sau să-mi fac griji pentru mine. Câtă nevoie am de o vacanţă. Undeva departe de lume. Doamne, ce mă obosesc unii oameni! Slavă cerului (de ce ştiu doar exclamații care se leagă mereu de divinitate?) că în curând o să mă mut în cămăruţa mea, pe care n-o mai împart cu nimeni şi o să am parte de liniştea de care am nevoie.

Cât de greu e să duci la capăt un lucru pe care nu vrei să-l faci, dar trebuie să-l faci şi mai şi te împiedici de oameni pisălogi la tot pasul, care-s nişte vampiri energetici ce te seacă de ultima vlagă. E şi mai greu când ai prea mulţi ani de acasă şi nu poţi să spui: "Fată dragă, lasă-mă în pace! Nu vezi că lucrez? Dacă am zis de enşpe' mii de ori nu, înseamnă că e nu." I wish I had more balls ... Dar e criză peste tot.

Tot fac promisiuni ciudate şi nu-ştiu-pe-ce-bazate providenţei (una în care nici măcar nu-i sigur că, într-adevăr, cred) în speranţa că o să ies neşifonată din degringolada asta. Cât de ridicol şi poate fi ritualul ăsta. Şi de ce, totuşi, îl fac?


Katatonia - My Twin
(Total obsedată de cântecul ăsta.)

8 comments:

adizzy said...

camaruta ta..hmm suna tare tare bine :) legat de perdea...esti bun demolator pe timp de noapte:D

NiRoS said...

Hei, haide ca o sa fie bine. Sunt sigur. Dar mai intra si tu pe mess, ca am ceva foarte important de vorbit cu tine.
Pupici.

A Not So Spotless Mind said...

@Adizzy: Mda, sunt utila la casa omului:)).

Mecanism Automat said...

Poate ca oamenii nu vor pricepe niciodata ca "nu" inseamna chiar "nu" , dar o "camaruta" decorata dupa bunul tau plac si o perdea mai departe de piciorele tale, ar putea sa-ti asigure un somn putin mai linistit.

Allesssia said...

Hey stranger, someone's missing u. Where are u?

Anne said...

Or sa treaca toate..vei vedea

A Not So Spotless Mind said...

@Ssia: Sunt acasa, ma plictisesc de moarte:P.

A Not So Spotless Mind said...

@IfeelSoDifferent: Intocmai:).